People outside Finland: if you’re interested in this greenhouse, contact me by email which you can find from about us category above!

Chilien ja muidenkin hyötykasvien kasvatus aivan uuteen mittakaavaan kasvihuoneen avulla! Ja kukapa ei nauttisi siitä että kasvihuone pidentää lämmintä kautta kasveille sekä sinulle itsellesi!
Miellyttävän korkea, erittäin tilava ja vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta sekä suuria satoja!
Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 30 m². 
Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina. Rungon maksimilumikuorma on 480 kg neliömetrille eli se kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta!
Nuoli kasvihuone ei vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit. Toki perustuksille asentaminen kulmakiinnittimillä on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo huoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.
Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.
Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. 

Kattoikkuna automaattiavaajalla saatavilla lisävarusteena.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna alkaen vain 49€! (Pohjois-Suomi +30€)

Kaupanpäällisiksi:
-20kpl hyvin erilaisen chililajikkeen kiehtova kokoelma sisältäen kasvatusohjeen!
-10kpl keskenään erilaisen tomaattilajikkeen kiehtova ja maukas kokoelma!

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

GREENHOUSE: Nuoli 30m²

  • Product Code: GREENHOUSE: Nuoli 30m²
  • Availability: In Stock
  • 1,990.00€